Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.dabobby.ro

 

Introducere
Site-ul www.dabobby.ro este operat de SC Mega Wash SRL , domiciliata in Municipiul Cluj-Napoca, Str. Mehedinti, Nr. 4, Judet Cluj, inregistrata la registrul comertului cu nr. J12/2617/2017 , cod unic 37583701 , reprezentat de Racasan Bogdan in calitate de administrator. SC Mega Wash SRL își rezervă dreptul de a modifica prezentul document și orice conținut de pe site-ul anterior amintit fără nici o notificare a utilizatorilor. Prin navigarea pe acest site, utilizatorii acceptă în mod obligatorii termenii și condițiile de utilizare a acestora.

Prin intermediul acestui site, SC Mega Wash SRL își dorește să prezinte produsele pe care această firmă le produce și oferă posibilitatea utilizatorilor de a le comanda online, plata acestora făcându-se deocamdată exclusiv ramburs la livrare. Produsele pe care SC Mega Wash SRL promovează sunt reprezentate de diferite tipuri de mâncare pe care clienții le pot comanda la domiciliu.

Cum comand?
Pentru a comanda un produs de pe site, este necesar să adăugați produsul dorit în coș, să alegeți cantitatea dorită și să completaţi următoarele informaţii: modul de adresare, prenume, nume, email. Toate acestea sunt necesare pentru a putea să vă identificăm atunci când faceţi o comandă şi pentru a vă putea informa despre statusul comenzii dumneavoastră. După acestă etapă, va trebui să completaţi informaţii suplimentare despre dumneavoastră ce vor fi folosite pentru livrare şi facturare( nume firmă, CIF, adresa, adresa complementară, cod poştal, localitate, telefon). Vă asigurăm că toate datele introduse vor fi folosite în scopul livrării produselor noastre către dumneavoastră, iar refuzul de a furniza toate aceste date va duce la imposibilitatea prestării serviciilor noastre către dumneavoastră. De asemenea, există posibilitatea creării unui cont unde vi se vor cere diferite informații precum:nume, prenume, email, parolă şi data naşterii. Prin crearea unui cont pe site-ul www.dabobby.ro utilizatorii sunt de acord cu termenii și condițiile de utilizare a acestui site. Astfel, utilizatorii sunt în totalitate responsabili de păstrarea parolei în siguranță și de comportamentul pe care aceștia îi au referitor la utilizarea site-ului. Dacă utilizatorii observă un comportament suspect în contul lor au obligativitatea să ne anunțe în cel mai scurt timp.
În momentul în care veți finaliza o comandă, puteți folosi datele de la crearea contului pentru facturare sau puteți adăuga date noi de facturare. Este responsabilitatea dumneavoastră de a vă asigura că datele transmise către noi sunt reale și corecte. O comandă plasată reprezintă și faptul că vă asumați faptul că veți plăti ramburs produsele comandate și eventualele costuri de transport.

Metode de plată
Plata produselor comandate de pe site-ul www.dabobby.ro se va face ramburs, în momentul livrării produselor.

Livrarea produselor
Produsele vor fi livrate în timpul comunicat în urma unei confirmării prin email a comenzii plasate pe site-ul www.dabobby.ro. În momentul finalizării unei comenzi, clientul se obligă să plătească contravaloarea produselor .
Livrare gratuită la comanda minima de 50 lei in Manastur, Grigorescu, Zorilor, Buna ziua, Centru, Plopilor, Gruia, zona Polus.
Livrare gratuită la comanda minima 150 de lei in Mărăști, Gheorheni, IRIS, Făget, Dâmbul Rotund (nu livram comenzi sub 150 lei in aceste zone).
Comanda de minim 250 de lei cu taxa de livrare in funcție de distanță in Someșeni, Borhanci, Florești, Baciu
Ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile ce nu ating suma minimă de 50 de lei pentru o comandă.

Limitarea răspunderii
SC Mega Wash SRL și colaboratorii săi nu se fac vinovați și nu pot fi trași la răspundere pentru orice prejudiciu sau daune aduse dumneavoastră sau dispozitivelor de pe care utilizați site-ul www.dabobby.ro în urma unei utilizări neadecvate sau dacă apar erori, întreruperi, defecte sau orice alte lucruri care pot dăuna experienței utilizatorilor. Utilizatorii care accesează site-ul o fac pe propria răspundere, proprietarul site-ului nefiind responsabil de interpretarea greșită a unor informații de pe site sau de informațiile eronate ce pot să apară.

Drepturi de autor
SC Mega Wash SRL are drepturi de autor asupra site-ului www.dabobby.ro și asupra tuturor elementelor(text, imagine, logo, etc) de pe acest site. Astfel, copierea informațiilor sau a imaginilor este strict interzisă fără acordul scris al SC Mega Wash SRL.
Dispoziții finale
SC Mega Wash SRL .poate modifica orice informație de pe site(inclusiv prețurile produselor) și din prezentul document, fără a notifica în prealabil utilizatorii.